سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

فیلم مخفیانه از جلسه غیرعلنی مجلس را چه کسی منتشر کرد؟

در فیلمی که یکی از نمایندگان به شکل مخفیانه از جلسه غیرعلنی گرفته، علی لاریجانی رئیس مجلس خواستار برخورد با شخصی شده که فیلم مخفیانه از نماینده سراوان ضبط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 19
کد خبر: ۱۵۴۲
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  بنا به گفته هدایت الله خادمی نماینده ایذه و باغملک مجلس، نمایندگان پیش از آغاز جلسه علنی برای بررسی موضوع پیش آمده در گمرک برای محمد باسط درازهی نماینده سراوان جلسه غیرعلنی دارند.

نماینده ایذه در مجلس با بیان اینکه قرار است نماینده سراون در این جلسه نکاتی را مطرح کند، اظهار داشت: مباحثی مطرح بود که گویا وی از توضیحات وزیر قانع شده و استیضاح منتفی است، اما ظاهرا می‌خواهد تصمیم‌گیری در این باره را به مجلس واگذار کند.


از جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس فیلمی در فضای مجازی منتشر شده و خادمی در این باره توضیح داده:« نمایندگان در حال بررسی این هستند که چه کسی در صحن علنی این فیلم را ضبط و در فضای مجازی منتشر کرده است.»


به گزارش "راهبرد معاصر" شب گذشته یک فیلم از جلسه غیرعلنی دیروز مجلس منتشر شد که در آن نماینده سراوان در حال سخنرانی در جلسه بود. این فیلم حواشی و بازخوردهای متفاوتی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ایجاد کرد.


در فیلمی که یکی از نمایندگان به شکل مخفیانه از جلسه غیرعلنی گرفته، علی لاریجانی رئیس مجلس خواستار برخورد با شخصی شده که فیلم مخفیانه از نماینده سراوان ضبط کرده است. باید دید آیا نماینده ای که این فیلم را تهیه کرده شناسایی خواهد شد؟ در صورت شناسایی این شخص باید در انتظار چه واکنشی باشد؟ آیا علی لاریجانی در مورد این نماینده هم همان نظری را دارد، که در مورد ضبط کننده رفتار خارج از عرف نماینده سراوان داشته است؟

ارسال نظر
آخرین اخبار